Przepisy kulinarne

1804-propharma24-4272
23 Sty: Czerwone pesto sycylijskie

Pesto to przeważnie zielona pasta pochodząca z Włoch. Swój kolor zawdzięcza bazylii, z której początkowo było wytwarzane. Występuje jednak również w innych wersjach kolorystycznych. Ostatnimi czasy coraz większą popularnością cieszy się również czerwone pesto sycylijskie.

1805-propharma-4438
16 Sty: Hummus z Miksturą Olei Alero

Hummus wywodzi się z Egiptu i Lewantu. Jest to pasta, która powstaje z ciecierzycy lub innych roślin strączkowych. Chociaż przeważnie jadana jest przez wegan i wegetarian, na pewno przypadnie do gustu niejednemu mięsożercy!

1805-propharma-4453
09 Sty: Sałatka makaronowa

Sałatka makaronowa to dobry pomysł na przekąskę w pracy lub dietetyczny obiad. Dzięki prostocie wykonania nie wymaga spędzania długich godzin w kuchni. Jest łatwa, szybka w przygotowaniu i przede wszystkim smaczna! Zobacz nasz przepis na wykonanie sałatki makaronowej.