Przepisy kulinarne Dr Gaja

Jesienna surówka z czerwonej kapusty i Miksturą Olei D3+E

sałatka z czerwonej kapusty i Mikstura Olei

Poniżej przedstawiamy pyszną i zdrową inspirację kulinarną z wykorzystaniem Mikstury Olei D3+E. Od teraz suplementacja będzie czystą przyjemnością! :)

Składniki:

  • 500 g czerwonej kapusty
  • sok z 1 cytryny
  • 1 średnia cebula
  • 3 łyżki !---->Mikstury Olei D3+E od DrGaja!---->
  • 0,5 szt. papryki
  • garść orzechy włoskie
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Kapustę poszatkować, następnie wrzucić do gotującej się wody.
  2. Gotować około 2-3 minut.
  3. Całość wylać na sitko, dokładnie odsączyć. Ostudzić.
  4. Przełożyć do miski, skropić połową soku z cytryny.
  5. Paprykę pokroić w drobną kostkę.
  6. Cebulę drobno posiekać. Dodać do całości.
  7. Wlać Miksturę Olei D3+E.
  8. Doprawić solą i pieprzem.
  9. Dodać orzechy włoskie.
  10. Natkę pietruszki dokładnie umyć, pokroić na drobno i dodać do surówki.
  11. Całość wymieszać.

Smacznego!

(0 Votes)

Dr Gaja

Matka natura, matka ziemia i żywicielka, która łączy to, co daje przyroda z badaniami i wiedzą ekspertów. Jej celem jest zbliżanie Was - czytelników - do natury i wskazywanie tych pomysłów na codzienne funkcjonowanie i dietę, które pozwolą Wam żyć w harmonii, szczęściu i zdrowiu. Dzięki naturalnym produktom i wartościowym, merytorycznym poradom, osiągnięcie tego stanu będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek 🌱