SZKOLENIA

mgr inż. Julita Nowak

mgr inż. Julita Nowak

dietetyk kliniczny i technolog żywności

Członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków i Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Studia magisterskie ukończone w Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia o specjalizacji dietetyka kliniczna, studia inżynierskie w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji oraz studia podyplomowe z Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego. Poza tym ukończone Medyczne Studium Policealne w Płocku, dające tytuł technika farmaceutycznego.
Bierze udział w licznych szkoleniach i konferencjach. Posiada certyfikat: Przyjazny Dietetyk chorym na celiakię, certyfikat Certyfikowanej Akademii Dietetyka, Dietetycznych Konfrontacji oraz specjaliści – Praktycy- Praktykom i wiele innych. Uwielbia gotować i kocha jazdę konną.

(0 Votes)

Dr Gaja

Matka natura, matka ziemia i żywicielka, która łączy to, co daje przyroda z badaniami i wiedzą ekspertów. Jej celem jest zbliżanie Was - czytelników - do natury i wskazywanie tych pomysłów na codzienne funkcjonowanie i dietę, które pozwolą Wam żyć w harmonii, szczęściu i zdrowiu. Dzięki naturalnym produktom i wartościowym, merytorycznym poradom, osiągnięcie tego stanu będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek 🌱